Новорічні пригоди казкових героїв

2017-12-28

/Files/images/2017-2018_nr/noviy_rk/IMG_20171227_140134.jpg

Новий рік – свято, яке обов’язково завітає до кожного села, міста, у кожен будинок. Новорічна атмосфера починає панувати ще задовго до свята:

на вікнах з’являються гірлянди, красуня-ялинка мерехтить різнобарвними вогниками, люди в пошуках подарунків для своїх рідних та друзів – усе це мимоволі змушує вірити у казку і з нетерпінням чекати тієї ночі, яка може здійснити всі найпотаємніші бажання.

Звичайно, Подолівський навчально-виховний комплекс не міг залишити своїх учнів без подарунків напередодні такого свята:

Для учнів 1-4 класів було проведено свято "Новорічні пригоди казкових героїв", який відбувся 27 грудня. Всі діти взяли активну участь в святі. Гарно виконували свої ролі, залюбки грали в новорічні ігри та водили хороводи.

Учні 5-9 разом з педагогом-організатором Шатравою М.В. підготували мюзікл "Снігова королева". Всі герої мюзікла були на вищому рівні.

Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій юним артистам та глядачам. Гарні пісні, танці, новорічні вірші, конкурси, сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття приходу Нового року.

Швидко пройшов час, залишилось море позитивних емоцій. Обличчя дітей сяяли радістю і випромінювали задоволення, а зустріч Нового року надихне малечу на звершення добрих справ упродовж наступного року.

/Files/images/2017-2018_nr/noviy_rk/1 (2).jpg

/Files/images/2017-2018_nr/noviy_rk/2 (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.